Revizija

UPRAVLJAJTE VSE SVOJE REVIZIJE NA ZGOLJ ENI PLATFORMI

Izboljšajte izvajanje revizije z digitalno rešitvijo, ki bo vaše papirno poslovanje in Excel preglednice nadomestila s platformo in enostavno mobilno aplikacijo, do katere lahko dostopate vsepovsod. To pomeni, da je načrtovanje, sledenje in upravljanje revizijskega programa učinkovitejše in hitrejše, obenem pa tudi omogoča optimalno razporeditev revizijskih virov.


Naš digitalni sistem podpira večino standardov varnosti hrane kot tudi tehnične standarde. Izdelan je bil na podlagi potreb revizorjev, ki že uporabljajo druge podobne digitalne rešitve, kar nam je omogočilo, da smo v naši rešitvi izboljšali vse ključne pomankljivosti. Poleg tega naš oddelek za informacijsko tehnologijo nenehno izboljšuje vse potrebe revizije glede na notranje standarde podjetja ter zahteve načina vodenja revizije za naročnike.

DIGITALNA ORODJA
SPLETNI KONTROLNI SEZNAM ZA REVIZIJO
Uporabite že pripravljene predloge kontrolnih seznamov ali ustvarite lastno predlogo Če vaš naročnik zahteva uporabo drugačne oblike predloge, enostavno uredite podatke, ki so že vneseni v sistem brez izgube ali dolgotrajnega dela.
AVTOMATIZACIJA IZPOLNJEVANJA KONTROLNIH SEZNAMOV
Določena polja na kontrolnih seznamih in drugih listih se lahko samodejno zapolnijo z že vnesenimi podatki, s čimer se prepreči človeške napake pri vnašanju in skrajša delovni čas.
POGLED NADZORNE PLOŠČE IN OBVESTILA
Kot vodja vseh revizorjev v podjetju ste lahko, obveščeni o negativnih rezultatih revizije, kar vam omogoča, da se lahko nanje odzovete v realnem času in na jasni nadzorni plošči spremljeajte napredek celotnega dela svoje ekipe.
TAKOJŠNJE ZBIRANJE DOKAZOV NA LOKACIJI
Slike, videoposnetke in vse druge dokumente je mogoče naložiti na kontrolni seznam v svoj telefon ali računalnik kar na lokaciji, tako da vračanje v pisarno ni potrebno. Pri vpisu dokazov oziroma nalaganju dokumentov ne prihaja več do podvajanje dela.
LASTNOSTI
Načrtujte in upravljajte vse svoje revizijske programe
Svoje delo lahko načrtujete, opravljate, shranite in končate pozneje.
Centralizirajte revizije v svojih poslovnih enotah
Pošljite revizorju vse dolžnosti in naloge ter spremljajte njegov napredek.
Enostaven dostop do arhiva in iskanje po njem
Enostavno dostopajte do svojih kontrolnih seznamov in pregledno brskajte po pomembnih informacijah, čisto enostavno in hitro. Poleg dostopa do arhiva lahko vse informacije izvozite na preprost način v različnih formatih.
Dostopajte do profila vaše stranke in delite zahtevane rezultate revizije
Z enim klikom dostopajte do povezane digitalne platforme vaše stranke in pridobite potrebne informacije za vašo revizijo, izmenjujte si obvezne dokumente in bodite na tekočem z delom vaših strank.
Vzporedno delovanje z drugimi postopki za varnost živil v podjetju
Ker poleg revizijskega modula ponujamo tudi komplementarni digitalni sistem za nadzor varnosti živil in vseh ostalih možnih procesov v podjetju sta tako dostop kot upravljanje omogočena iz ene same platforme. 
POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE
Dovolite nam, da sistem MoreFromFood namestimo na vaši/-h lokaciji/-ah in vam omogočimo trimesečno poskusno obdobje. Poenostavite postopke za zagotavljanje varnosti hrane in kar najbolj zmanjšajte stroške zdaj!
Error message.
POŠLJI POVPRAŠEVANJE